✓ A-Kwaliteit ✓ Hollands Prijsje ✓ Niet goed? Geld terug! ☎ 076 5203658 ✉ info@osby.nl
0
Winkelwagen
€ 0,00

PING7 is een online retailer. Onze bedrijfsfilosofie is best simpel: wij verkopen producten die wij zelf willen hebben. Alle producten moeten kwalitatief in orde zijn. Wij verkopen geen rommelproducten, alleen producten van hoge kwaliteit. Wij schreuwen niet met de laagste prijs. Wij focussen op service en persoonlijk advies. Wij nemen de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te mogen zijn.

Vanuit onze distributiecentrum kunnen wij uw bestellingen snel en efficiënt leveren. Bestellingen worden altijd met zorg verpakt doordat wij de magazijnswerkzaamheden zelf in eigen hand houden. Minder populaire producten zijn voorradig bij de magazijnen van onze partners waarmee wij goede afspraken hebben gemaakt over levertijden en verpakkingen.

Waarom kiezen voor PING7?
De wereld verandert en wij veranderen mee. Iedereen wilt zoveel mogelijk waar voor zijn geld. De meeste van onze producten kopen wij rechtsstreeks in bij de fabrieken, hierdoor is de prijs een stuk lager en profiteert u van dit voordeel. Wij verkopen alleen producten die kwalitaitief duurzaam zijn. De producten die door PING7 worden aangeboden behoren daarom tot de kwalitiatief hoogstaande in de markt. Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs voor iedereen, dat is waar het bij PING7 om draait.

Milieu bewust verzenden
Bij PING7 willen we milieu bewust ondernemen. De aarde geeft ons alles. Wij kunnen niet leven zonder de aarde. Dat geldt voor ons, maar zeker ook voor onze volgende generaties. Daarom gebruiken wij deze beredenering ook in onze bedrijfsvoering. Bij PING7 herbruiken wij daarom al onze papieren verpakkingen:

- Wij printen altijd, waar het kan, dubbelzijdig.

- Wij versturen uw bestellingen, indien mogelijk/voorradig, in gebruikte kartonnen dozen. Deze gebruikte dozen zijn reeds een keer gebruikt maar zijn nog prima inzetbaar voor een tweede leven.

- In plaats van plastic opvulmaterialen, vullen wij de loze ruimtes in dozen zoveel mogelijk met oud papier.

Over ons

076 5203658
(ma-vr 10:00-12:00 en 13:30-15:30)
info@osby.nl
Niet goed? Geld terug!
14 dagen op zicht
 Optioneel met montage
 Tot 5 jaar garantie
Veilig betalen (SSL secured)

Webshop Keurmerk

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
* = prijzen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.